Zoeken naar wie heeft

Uw zoekactie voor wie heeft leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gin 57 jaar Antwerpen - Bornem
Wie zin
Wie heeft zin veel mag en kan ,ik kan bij ik ontvangen ,reageer met volledige status  
Jef 47 jaar Limburg - Genk
Pijpen en spuiten
Wie heeft er straks tijd om lekker gepijpt te worden. Ik wil in mijn gezicht of mondje gespoten worden. Vind warm zaad lekker.als je lekker bent slik ik  
Gamba 42 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Lekkere lul gezocht
Iemand die ng zin heeft om gepijpt te worden vanaf nu 22u tot 02u Grts x  
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Tom 30 jaar Antwerpen - Merksem
Wie heeft er nu zin in lekker pijpdate ?regio merksem of schoten
Wie mag ik lekker leegmaken liefst zo diep mogelijk ?u ontvangt of ergens outdoor geen fakers  
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Cruiseplaats of parking om levend speeltje te delen
Zoek voor donderdag cruiseplaats of parking waar mannen samenkomen. Heb speeltje, 40-er, die ik laat komen met camper. Hij volledig naakt, geblinddoekt en eventueel vastgebonden. Hij heeft geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Ik speel met hem en wil hem delen met andere mannen! Je kan eerst gluren langs kiertje in raam, deur is los dus je kan meespelen. Hij kan/moet pijpen, likken, je mag spanken! Spuiten kan op gezicht en lichaam! Speelgoed moet je delen! Omgeving Limburg of net erbuiten. Andere suggesties zeer welkom. Kan met of zonder mondstuk. Wie plaatsen kan doorgeven,mag ook mailen.  

Cruiseplaats of parking om levend speeltje te delen
Rob 39 jaar Limburg - Lanaken
Leuke softdate vandaag
Welke slanke jongeman 18j-40j heeft er zin in een leuke softdate vandaag ? Ik kan je discreet ontvangen of outdoor in zon . Samen met elkaar spelen , rukken en pijpen . Ikzelf sportief 35j 1.74m 74kg 18cm . Graag seintje met je stats aub .  

Leuke softdate vandaag
Benny 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Opzoek naar mondgag ervaring
Wie heeft daar ervaring mee? Welke fantasy of ervaringen heb je er mee beleefd? Denk dat het wel enorm spannend is om dat in te hebben en en je lot over moeten laten aan de dominant!  
Glenn42 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpere man gezocht om oraal te verwennen.
Hoi welke rijpere man 55+ heeft zin om zich heerlijk voluit oraal te laten verwennen.Haastwerk is niet aan mij besteed.Ik kan heel makkelijk ontvangen na 18u30 deze avond d.Ik sta erg op hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10